Tesislerimiz

Güzel İş Mermer Showroom
 
Tesislerimizde İmal Edilen Ürünlerimiz Hakkında Detaylı Bilgiler

MERMER MEZAR

Güzel-İş Mermer dekorasyon sizlere mermer mezar taşı uygulamalarında her türlü öneriyi sunmaktadır. Mermer mezar modelleri ile ilgili çalışmalar, mermer mezar resimleri ve daha birçok ilgili konu burada bulunmaktadır. Mermer mezar yapımı ile ilgili teknik bilgileri öğrenmek ve mermer mezar çeşitleri ile ilgili katalog detaylarına bakmak için sayfayı kullanabilirsiniz. Mermerden oyma mezar örnekleri ve çalışmaları da sitemizde bulabilirsiniz. İsteğe göre granit mezar uygulamaları da yapılmaktadır.

DENİZLİK UYGULAMALRI

Denizlik Fiyatında Etkili Faktörler Nelerdir? Denizlik çalışmasının uygulanacağı alanın büyüklüğü ve kullanılacak mermer veya granit çeşitinin türü fiyatlar konusunda ana etkenlerdir. Metrekare ve metretül fiyatları ile ilgili detaylar için iletişim bilgilerimizi kullanınız

Pencere Denizlikler Nelerdir? Aslında denizlik pencerelerin iç veya dış bölgelerine konulan mermer veya granit malzeme olarak adlandırılır. Bu nedenle pencere denizlikleri denilmesindense direk olarak denizlik denilmesi daha uygundur.

Küpeşte, Mermer ve Granit Küpeşte çeşitleri ile size birçok alternatif sunmaktayız. Merdiven küpeşte, balkon küpeşte, pencere küpeşte ve diğer tüm küpeşte çeşitleri ile küpeşte fiyatları için bize ulaşınız. Harpuşta veya diğer adıyla küpeşte resimleri bölümde bulunmaktadır. Ayrıca taş, seramik ve andezit küpeşte türleri stoklarımızda mevcuttur.

MERMER BANYO

Banyo Çeşitleri Nelerdir? Kullanılan yapı malzemesine göre, çimstone, mermer ve granit banyo olarak değişik gruplara ayrılabilen bir türdür. Granit banyo çeşitleri daha şık ve daha estetik bir görünüme sahip olmakla birlikte fiyat olarak diğer çeşitlere göre biraz daha pahalıdır.

Banyo mermerleri hakkında biraz bilgi vermek gerekirse, sıvı geçirgenlikleri çok düşük olan, nem tutmaya ve sağlam yapıda mermer çeşitleri veya granit çeşitleri ile çimstone çeşitleri seçilmelidir. Taş formunda kaplamalar geçirgenliklerinden dolayı çok fazla tercih edilmemektedir. Mermer kaplamalı banyolar genellikle en çok tercih edilen türdür.

YER DÖŞEMELERİ

Ev Döşeme Sistemleri Nelerdir? Ev döşeme diyince aklımıza ilk gelen çalışma türü merdiven döşemeleri, yer döşemeleri, banyo ve mutfak döşemeleridir. Duvar, dış bahçe gibi çeşitleri ev dışı döşemeler olarak geçmektedir.

Yer Döşeme Çeşitleri Nelerdir? Aslında birçok çeşitte yer döşeme şekli bulunmaktadır. Laminant, ahşap, halı, parke, seramik, granit, mermer, taş gibi döşeme türleri mevcuttur. Firmamız bu çeşitler arasından granit ve mermer yer döşemelerini uygulayabilme kabiliyetlerine sahiptir.

Döşeme Fiyat Unsurları ve Fiyatları? Döşeme fiyatlarını etkileyen ana unsurlar, uygulamanın yapılacağı zeminin büyüklüğü, uygulamada kullanılacak malzeme çeşitleri ve uygulama yüzeyinin yapısıdır. Örneğin merdiven uygulamalarıyla banyo döşeme uygulamaları farklıdır. Bunun dışında yer döşeme fiyatları hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

ŞÖMİNE VE BARBEKÜ

Şömine ve Barbekü Nedir? Ev içinde çeşitli bölgelerde ısınma amacıyla kurulan ve dekoratif olarak güzel bir görünüme sahip olan sistemlere şömine denir. Barbekü ise daha çok balkon veya dış bölümlerde bulunan özellikle yiyecek pişirmek için kullanılan ve üzerinde ızgara bulunan bir üründür.

Şömine Dekorasyon ile ilgili daha fazla detay verecek olursak. Evinizin salon, oturma odası, balkon gibi bölümlerinde daha güzel bir görüntü ve kullanışlı bir ürün olarak mermer, granit gibi malzemeler ile dilediğiniz modelde şömine üretebiliyoruz.

Barbekü ve Şömine Modelleri genellikle kullanılan malzemeye ve uygulamanın yapıldığı yere göre değişik seçimlerde yapılabilir. Birçok şömine kazan ve mekanik sistem üreticileri mevcuttur. Daha çok görsel ve maden kısmı ile uğraşan firmamız kaliteli ve ucuz işçilik sunmaktadır.

Şömine Fiyatları ve Fiyat Unsurları birçok değişkene bağlıdır. Özellikle uygulamanın yapılacağı yer ve kullanılacak granit veya mermer malzemenin çeşidine göre şömine veya barbekü fiyatı değişim göstermektedir. Detaylı fiyatlandırma için bizimle iletişime geçiniz.